Plataforma de colectivos Macrogranjas NO

A la plataforma Macrogranges NO ens mou un objeciu comú: l’impacte negatiu que tenen les Macrogranges. Moltes són les raons per a oposar-se a elles. D’aquesta manera, les associacions que hi participen poden actuar en diversos àmbits. Desde grups veïnals molestos amb l’activitat fins a organitzacions ecologistes que es preocupen per l’impacte ambiental que aquestes explotacions generen. Pots veure algunes d’elles a continuació.

Associacions col·laboradores de la campanya

Valencia Climate Save

València Climate Save pertany a la xarxa global Climate Save Movement. Pretén conscienciar sobre l'impacte ambiental de la ramaderia i dels combustibles fòssils. Se centra també el la reforestació i ha realitzat neteges de platges.

Valencia Animal Save

Associació sense ànim de lucre pels drets dels Animals que, pertanyent a la xarxa global d'Animal Save Movement, actua a València i contornada.

Fridays For Future Castelló

L'organització local a Castelló de Fridays For Future, un moviment global de jóvens contra el canvi climàtic. Daus els seus objectius de declarar l'Emergència Climàtica per a frenar el calfament global -entre altres- consideren que esta és "una campanya necessària a causa de la gran problemàtica ecològica que causen les macrogranjas"

Fridays For Future Vinaròs

Fridays For Future Vinaròs, el moviment juvenil global que sorgeix a partir dels protestes de Greta Thunberg, dalt a Vinaròs. Lluitem contra la crisi climàtica i intentem crear consciència en la ciutadania. Cridem perquè se'ns escorte, per un màs millor, per un futur; perquè no hi ha planeta B.

Plataforma les Useres

Plataforma les Useres porta anys enfrontant-se a un projecte de Macrogranja siti en la dita localitat. Per què? La seua filosofia es basa a millorar el municipi dels Useres apostant per un medi ambient més net, sense atemptats mediambientals i de forma especial en els paratges naturals, boscos i rambles. Van crear la seua pàgina de Facebook (del mateix nom) en 2016 per a donar-se a conéixer, i hui en dia seguixen en la seua lluita amb algunes batalles guanyades a les seues esquenes.

Fridays For Future València

Organització local a València de Fridays for Future. Ha organitzat nombroses protestes contra el canvi climátic en la ciutat, sent clau en la declaració d'Emergència Climàtica a la regi.

Ecologistes en Acció del País Valencià

Ecologistes en Acció és una confederació de més de 300 grups ecologistes distribuïts per pobles i ciutats. Forma part de l'anomenat ecologisme social, que entén que els problemes mediambientals tenen el seu origen a un model de producció i consum cada volta més globalitzat, del que deriven també altres problemàtiques socials, i que cal transformar si es vol evitar la crisi ecològica.

ES HORA DE ACTUAR. TODAS JUNTAS PODEMOS

¿TE VAS A QUEDAR FUERA?